Spiegelkast met stopcontact

Tegenwoordig wordt er ook vaak een spiegelkast met stopcontact aangeboden. Dit is natuurlijk heel handig als u een scheerapparaat of föhn wilt gebruiken of een elektrische tandenborstel wilt opladen. Toch zitten er ook voorwaarden aan een spiegelkast met stopcontact.

Zo is het bijvoorbeeld heel belangrijk of u een huis heeft met aardlekschakelaar of niet.

Als u dit niet heeft maar toch een spiegelkast met stopcontact wil,kaner alleen gekozen worden voor een beveiligd scheerstopcontact. Een föhnkanhier niet altijd op worden aangesloten, controleer dit dan ook van te voren. Bij een spiegelkast met stopcontact moet het stopcontact tenminste60 centimetervanaf de wasbak worden geplaatst. Ook60 centimetervanaf elke waterbron. Als u wel een aarlekschakelaar heeft mag u nog niet zomaar een gewoon stopcontact plaatsen. Hier zitten ook weer veel voorwaarden aan vast.

Een spiegelkast met stopcontact is dus zeer handig voor het gebruik van een föhn, scheerapparaat etc.

Maar voordat u hiervoor kiest, is het slim om de voorwaarden hierover te bekijken voor uw eigen veiligheid. Laat u eventueel inlichten door een gespecialiseerd bedrijf. En als uw huis voldoet aan de voorwaarden staat u straks te genieten van uw spiegelkast met stopcontact, want handig is het zeker.