Badkamer spiegelkast met verlichting

Er is veel keuze te vinden voor de badkamer spiegelkast met verlichting. De verlichting is erg belangrijk in de badkamer, dus als u kiest voor een badkamer spiegelkast met verlichting, moet er wel een goede keuze gemaakt worden.

De verlichting bij de spiegel is belangrijk en vaak ook nodig.

U kunt de verlichting naast of boven de spiegel plaatsen. Bij een badkamer spiegelkast met verlichting, is de verlichting vaak ingebouwd. Let dan op dat een verlichting aan twee zijden van de spiegel zorgen voor een gelijkmatige verlichting over het gezicht. Een fout die soms gemaakt wordt bij een badkamer spiegelkast met verlichting is dat de ingebouwde verlichting op een slechte plek geplaatst wordt, u krijgt dan schaduwen op uw gezicht. Niet echt handig voor het scheren of aanbrengen van make-up. Soms is het niet mogelijk om de verlichting naast de spiegel te plaatsen en moet de verlichting wel boven de spiegelkast geplaatst worden. Zorg dan voor een lange verlichtings buis zodat het licht gelijkmatig op het gezicht valt en u geen schaduwplekken ziet.

Een badkamer spiegelkast met verlichtingkaneventueel ook voorzien worden van een dimmer.

De verlichting van een spiegelkast in de badkamer is dus belangrijk, denk hier dan ook goed over na als u voor een spiegelkast kiest.